En byggares dagbok dag 7

17:e juni 2007

Jag vill börja med att gratulera oss alla till ett jättejobb. Vi är precis där vi planerade att vi skulle vara när vi drog upp linjerna för detta projekt i början av maj. VI KAN NU STOPPA UNDAN HAMMAREN ETT TAG. Vad har då hänt idag:

Lina, Lena, Emma, Christoffer har målat färdigt i hallen/entrén. De har spacklat köket och ledarrummet.

Anders och Axel har satt färdigt ledarrumsväggen och även satt dit den nya dörren. (De fick lite hjälp av Thomas)

Rasmus har gjort ett jättejobb med att fylla ytterliggare ett släp med byggskit och annat skräp.

Thomas och jag har gjort klart en trappa och en handikappsramp. Samt gjort det sista i förrådet.

Så som sagt, det vi tidigare lovat och det jag i Hohögs namn har lovat är nu avslutat både mot Husie och förskolan.

Thomas och jag kommer göra ett ryck till i augusti och göra vid golvet i hallen/entrén och Husie har lovat elen och klädhängare.

Jag lämnar nu över staffetpinnen till vår högt ärade ordförande och fortsätta detta fina arbete även i verksamheten. Alla vi som har varit med har visat att vi kan om vi vill, nu är det bara att översätta detta tänk på vår verksamhet.

Men innan jag riktigt släpper er ber jag er alla att fundera på hur vi nu skall utveckla vår lokal för att få den perfekta lokalen för vår verksamhet. Allt är numera ett vitt blankt papper som ingen har ritat på. Så när solen steker och ni ligger på beachen så låt kreativiteten flöda så plockar vi upp tråden kort på kick offen. Vädligt kort.....

Jag och Thomas vill rikta ett ett stort tack till alla som på ett eller annat sätt har bidraget till detta fantastiska resultat.

En mycket nöjd och glad byggare.....

Sleven.